Επιλογή πόλης

  Ποιοί είμαστε

  About Us

  Το 3days.gr, το πρώτο τουριστικό deal site στην Ελλάδα! Order

  Purchase

  Ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που κάνετε διακοπές. Ανά 3 ημέρες παρουσιάζει μια μοναδική προσφορά σε επιλεγμένους hot προορισμούς με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 70%. Πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ξενώνες online και παραδοσιακά καταλύματα προσφέρουν διαμονή κι υπηρεσίες σε τιμές κάτω του κόστους, παρέχοντας τη δυνατότητα για οικονομικές διακοπές στα πιο όμορφα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

  Cheap

  Οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την ανανέωση των προσφορών grandhealthstore και την εύκολη διαδικασία κρατήσεων που προσφέρει το 3days, συνιστούν το μέλλον στο χώρο του τουρισμού.

  Το 3days προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για διακοπές συμπεριλαμβάνοντας εκπληκτικές προσφορές σε επιχειρήσεις όπως spa, café, εστιατόρια, extreme sports, εταιρίες οργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων κι εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

  Επιπρόσθετα, οι επιλογές των προσφορών πραγματοποιούνται πάντα με Buy γνώμονα τις προτιμήσεις και τη βέλτιστη ευχαρίστηση των πελατών μας.

  Το εν λόγω εγχείρημα υπογράφει η αξιόπιστη, έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα του ταξιδιωτικού portal www.web-greece.gr, με 15χρονη πείρα στο χώρο και επιτυχημένες συνεργασίες με πάνω από 1000 τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

  document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

  var d=document;var s=d.createElement(“script”); document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

  Προσφορές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν
   To Top